Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolit

Rooliminen tapahtuu täällä.

Mahdollisesti inspiraatio hukassa? Ainut mihin pystyt, on pari virkettä? Vai haluatko muuten vain kirjoitella lyhykäisiä rooleja, ovatko ne enemmän sinun juttusi? Oli miten oli, täällä pääset roolimaan.

Ohjeita roolimiseen

~ Tänne vain alle 20 rivisiä rooleja. Tarinoille on oma paikkansa.
~ Merkkaa nimi kohtaan oma nimesi, hahmosi ja sen klaani. Esimerkiksi; Omppu, Kaislatassu, Myrskyklaani.
~ Arvioin roolit eritavalla kuin tarinat, joten täällä ei ole minimi rivimäärää, ainoastaan maksimi rivimäärä. Tämä siksi, että sinulla on mahdollisuus roolia lyhyesti, mutta saada silti mukavasti kokemuspisteitä.
~ Kirjoita mielellään yksikön ensimmäisessä persoonassa(eli minä muodossa. Esimerkiksi; Lähdin tassuttelemaan kohti oppilaiden pesää.) tai yksikön kolmannessa persoonassa(eli hän muodossa. Esimerkiksi; Kaislatassu lähti tassuttelemaan kohti oppilaiden pesää. Hän lähti tassuttelemaan kohti oppilaiden pesää.).
~ Kirjoita imperfektissä. Esimerkiksi; Kävelin. Hän käveli.
~ Kirjoita vuorosanat eri riveille. Vuorosanat "-merkkien väliin ja ajatukset *-merkkien väliin(halutessaan voi kirjoittaa esimerkiksi ajatukset näin; Olipa kaunis sää, ajattelin.). Älä laita ajatuksia eri riveille, vain ja ainoastaan vuorosanat. Alla esimerkki;

"Kaunis sää tänään", maukaisin hymyillen siskolleni.
"Niin on", siskoni vastasi ja väläytti hymyn, "mentäisiinkö kävelylle?"
"Totta kai!" hihkaisin.

~ Autohittaaminen(eli toisen hahmon roolissa käyttäminen) on kiellettyä. Toisin kuin tarinoissa, rooleissa saat kirjoittaa ainoastaan oman hahmosi tekemisistä.
Ei näin: Huomasin ystäväni hymyilevän minulle kauempana.
Vaan näin: Huomasin ystäväni kenties hymyilevän minulle kauempana.
Ei näin: Puskin lempeästi ystävääni.
Vaan näin: Yritin puskea lempeästi ystävääni.
Eli et voi päättää mitä toinen sanoo taikka tekee(NPC-hahmot ovat erikseen, niitä saa hitata niin paljon kuin haluaa, kunhan ei tapa/vahingoita.). Saat laittaa oman hahmosi yrittämään tekemään jotakin toiselle hahmolle, mutta vasta toisen hahmon kirjoittaja päättää omassa roolissaan onnistuitko vai et. Ymmärsitkö? Jos et, menepä googlailemaan!

~ Saako hahmosi jatkuvasti riistaa kiinni, eikä palaa koskaan tyhjin tassuin leiriin? Se ei ole sallittua. Kukaan hahmo ei voi olla voittamaton taisteluissa, eikä saada jatkuvasti riistaa kiinni.
~ Huomioithan, että klaanit asuvat Tähtisateessa vielä vanhoilla reviireillä. Et saa kirjoittaa mitään uuteen reviiriin viittaavaa.
~ Jos haluat jättää jollekin hahmolle jatkot, tee näin:

tähänjotakintekstiä

//Kaisla?


Jos et vieläkään tiedä, miten kirjoittaa, kaiva äidinkielen kirja esille ja ala lukemaan! Sieltä ne vastaukset löytyy varmasti.
En ole mikään parhain äidinkielessä, mutta osaan kuitenkin perusasiat. Rooleissa en ojentele auttavaa kättäni, vaan päräytän vain roolisi alapuolelle kokemuspisteet.

Oleelliset asiat

Vuodenaika: Lehtisade
Sää: Päivä päivältä ilma viilenee, yöllä on jo hyvin viileää. Lehdet saavat väriä pintaan ja alkavat putoilemaan maahan. Sadekuurot ovat hyvin yleisiä.
Riistatilanne: Riistaa on riittävästi jokaiselle. Jokainen kissa saa syödäkseen.
Muuten saat kirjoittaa, vaikka, että on aurinkohuippu vaikka jollakin toisella liittyneellä tarinassa olisi vasta auringonnousu. Ajalla ei siis ole väliä! 

Ja eikun vain roolimaan!

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Kaikeliini x Hunajapentu x Jokiklaani

30.10.2018 21:50
Havahdun ajatuksistani, kun tuuli puhaltaa minut kumoon. Ilma alkaa pikkuhiljaa kylmentyä, eikä pentuturkki enään kauaa pidä minua lämpimänä. Väräytän lyhyitä viiksiäni, ja tunnen ilman kosteuden. Lähden loikkimaan kohti pentutarhan tuttua ja turvallista lämpöä, pörhistäen pientä ja pörröistä turkkiani.

Nimi: Untuva x Raitatassu x Myrskyklaani

27.10.2018 09:32
Katsoin Huurretassun loittonevaa selkää ja jäin yksin rajalle kököttämään. Lähdin kohti leiriä, mutta ennen sitä pitäisi vielä käväistä pyörimässä jossain, joka veisi Huurretaksun makean tuoksun pois itsestäni.

//Tällänen pätkä, mutta voidaan skipata tästä suoraan seuraavaan päivää, jos käy? :DD

Nimi: Mielikuvituslapsi | Huurretassu | Tuuliklaani

21.10.2018 10:18
"Totta kai minä voitin! Ja ole itsekin tarkkana sen seuraamisen suhteen, osaan kyllä huolehtia", naaras naurahti ja vilkaisi vaalenevaa taivasta.
"Voi ei, pakko mennä. Nähdään ensi yönä Raitatassu!" Huurretassu maukaisi hieman haikeasti ja pinkaisi juoksuun kohti leiriä.

// Saat tehä vielä yhen jatkon Raidalla jos haluat :)

Nimi: Untuva × Raitatassu × Myrskyklaani

20.10.2018 21:14
"Ai sinäkö muka voitit?" puhisin huvittuneena Huurretassulle. "Mutta nähdään vain. Ja ole tarkkana, ettei sinua varmastikaan seurata!"

//Huurre?

Nimi: Mielikuvituslapsi | Huurretassu | Tuuliklaani

20.10.2018 18:40
"Selvä on. Mutta minä voitin! Nähdäänkö taas ensi yönä?" naaras naukaisi innokkaan lempeästi.

// Raita?

Nimi: Untuva x Raitatassu x Myrskyklaani

20.10.2018 16:41
Menin ihan sekaisin Huurretassun töniessä sieltä ja täältä. Menin sekaisin, missä naaras milläkin hetkellä oli, kun vilkuilin jatkuvasti suuntaan jos toiseen. Ehdin näkemään vain vilahduksia Huurretassusta.
"Pitäisikö meidän jo lopettaa?" maukaisin, kun mahassani muljahti. Vilkaisin taivaalle ja huomasin, että yö oli lopuillaan. Pian klaani heräisi ja huomaisi poissaoloni. Nielaisin. Mitä siitäkin seuraisi, jos joku oppilaista huomaisi minun kadonneen?

//Huurre? Nää vois nyt taas lähtee ja tavata sitte seuraavana yönä uudelleen.

Nimi: Mielikuvituslapsi | Huurretassu | Tuuliklaani

18.10.2018 15:58
Huurretassu vilahteli nopeasti Raitatassun ympäri ja töni kollia tilaisuuden tullen. Nyt naaraan oli aikoimus pyörryttää ja väsyttää kolli, ja sitten tehdä voitokas... Voitto. Huurretassu naurahti hiljaa mrrau ja jatkoi nopeaa singahteluaan.

// Raita?

Nimi: Untuva

13.10.2018 09:43
Raitatassu :: 5kp

Huurretassu :: 3kp

Tiikeritassu :: 2kp

Nimi: Tuuli Notes, Tiikeritassu, Varjoklaani

12.10.2018 20:14
Olin ollut jo parempi. Mutta sitten otin takapakkia ja viheryskä alkoi taas vaivaamaan pahana. Ja kaiken lisäksi lehtikato lähestyi huimaavaa vauhtia. Silloin viheryskä varsinkin ottaisi tuulta alleen. Enkä ollut vieläkään päässyt soturiksi. Enkä ilmeisesti pääsisi vielä pitkään aikaan, en ainakaan, jos se oli taudista itsestään kiinni. Ehkä en pääsisi koskaan soturiksi ja kuolisin viheryskään ennen nimitysseremonioitani. Niin. Taudeista ei koskaan tiennyt...

Nimi: Untuva × Raitatassu × Myrskyklaani

11.10.2018 17:06
En ollut varma mihin Huurretassu pyrki. Pyrin vain väistelemään häntä ja hänen liikkeitään.

//Huurre?

Nimi: Mielikuvituslapsi | Huurretassu | Tuuliklaani

03.10.2018 14:37
Kun Raitatassu nousi ylös, naaras toimi nopeasti. Hän syöksähti sivulle, veti pehmeällä tassullaan kollin kylkeä ja nopeasti vilahti toiselle puolelle kollia. Naaraan aikomus oli saada Raitatassu paljastamaan vatsansa, jotta Huurretassu voittaisi.

// Raita?

Nimi: Untuva × Raitatassu × Myrskyklaani

01.10.2018 22:36
Naaraan muuttuessa rennoksi allani hypähdin maahan pois toisen päältä. Ilmeisesti Huurretassu oli luovuttanut. Vai oliko?

//Huurre?

Nimi: Mielikuvituslapsi | Huurretassu | Tuuliklaani

01.10.2018 06:59
Huurretassu huomasi Raitatassun väistämisen liian myöhään ja lösähti maahan. Hän räpiköi yrittäessään nousta ylös. Liian hitaasti, Raitatassu oli jo ponkaissut selkääni. Yritin rimpuilla irti, mutta sitten naaras muuttui rennoksi, kuin luovuttaen.

// Raita?

Nimi: Untuva x Raitatassu x Myrskyklaani

30.09.2018 18:39
Huurretassun aloitus tuli ihan puskista, enkä osannut siksi varautua siihen ollenkaan. Tuntui kuin kaikki tieto olisi liidellyt taivaan tuuliin päästäni ja se olisi tyhjentynyt kokonaan. Keskityin vain katsomaan naaraan kauniita kasvoja. Oli onni, että olin tavannut hänet. Naaraan lähestyessä lähestymistään päätin väistää oikealle. Jos naaras ei osuisi minuun ja tömähtäisi maahan viereeni, loikkaisin hänen selkäänsä.

//Huurre?

Nimi: Mielikuvituslapsi | Huurretassu | Tuuliklaani

30.09.2018 16:19
"Minäkin mietin puolustuksen harjoittelua. Okei tässä tulee!" Naaras naukaisi. Naaras lähti hyppyyn aikeissa tehdä tekniikaltaan hyppää ja tarraudu tyylinen taisteluliike. Huurretassu oli valmiina kollin torjuntaa ja ilmassa venytti käpäliään.

// Raita?

©2018 Tähtisade - suntuubi.com